Misha Sporck - Nieuwe dirigent bij Talentenorkest

Misha 250Sinds september heeft muziekvereniging Fusica weer een nieuwe dirigent in de gelederen die wij graag aan u willen voorstellen.

Na de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, studeerde ik hoorn bij Peter Hoekmeijer en compositie bij Daan Manneke aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2006 behaalde ik voor beide studies mijn bachelorsdiploma. In 2009 volgde mijn masterdiploma voor hoorn en natuurhoorn aan het Conservatorium van Amsterdam, mijn docenten waren Herman Jeurissen (hoorn) en Teunis van der Zwart (natuurhoorn). Onderdeel van deze master was een uitwisseling naar Berlijn waar ik studeerde bij Marie Louise Neunecker aan de Hochshule für Musick 'Hanns Eisler'. Momenteel studeer ik HaFa-directie en het Conservatorium van Amsterdam bij Danny Oosterman.

Als hoornist remplaceer ik in verschillende beroepsorkesten en speel ik in het Amsterdam Brass Quintet. Als componist won ik verschillende prijzen (o.a. bij het Prinses Christina Concours en het VSB-compositie concours). Naast mijn werkzaamheden als hoornist, arrangeur en hoorndocent werk ik als dirigent bij verschillende harmonie- en fanfareorkesten.

Misha is aangesteld als dirigent voor het Talentenorkest en we wensen hem alle succes toe bij onze vereniging.

Activiteiten


za 10-11-2018 00:00
Concert gehele vereniging

zo 06-01-2019 00:00
[HARMONIE] Nieuwjaarsconcert