Donateurs

Volgens de dikke Van Dale is een donateur iemand die een vereniging steunt met een jaarlijks bedrag. Dat is natuurlijk al heel goed, deze giften helpen een vereniging de eindjes aan elkaar te knopen, maar voor Fusica is een donateur veel meer. Wij zien onze donateurs als een grote fanclub die ons steunt bij het maken van muziek. We proberen donateurs wanneer ze dat op prijs stellen, zoveel mogelijk te betrekken bij de vereniging. Dit doen we door middel van verschillende activiteiten en uitnodigingen voor optredens.

 

Wat krijgt u als donateur van Fusica

U ontvangt onze digitale "Notenbalk" (papieren afdruk indien geen emailadres) met daarin alle komende activiteiten en optredens, waar u natuurlijk van harte bent uitgenodigd en natuurlijk gratis toegang.

 

Besteding donateursgelden

Als (toekomstig) donateur wilt u natuurlijk wel weten waar we u geld voor gaan gebruiken, het moet immers wel een juiste bestemming krijgen!

Ten eerste heeft Fusica net als u en ieder ander vaste lasten, onderhoud aan gebouw en interieur, belastingen, enzovoorts. Daarnaast zijn er de vaste lasten voor het onderhoud van instrumenten en kostuums.

Ten tweede zijn er de investeringen, zo worden de donateursgelden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten, het werven van nieuwe (jeugd) leden en het organiseren van optredens en natuurlijk voor ons gebouw.

 

Donateur worden?

Als u besluit Fusica te steunen en donateur te worden hoeft u alleen maar een mail te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw gegevens zoals naam, adres, postcode, woonplaats en emailadres en in de titel de tekst "Donateur worden". Voor minimaal €15,- (meer mag natuurlijk altijd) bent u een jaar lang donateur van Fusica.

Voor het betalen van de donateursbijdragen gebruikt u de rekening van de Rabobank:
Rekeningnummer     
IBAN           NL58RABO0135309840
BIC             RABONL2U