Fusica geeft openluchtconcert

GroepsfotoVrijdag 30 juni aanstaande 19:00 uur geeft harmonieorkest Fusica onder leiding van Robert Jan Hoffman een openluchtconcert op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Na het onlangs in themapark De Westlandse Druif gehouden concert laat Fusica zich nu in de open lucht horen met klezmer-, film- en vele andere muziekgenres.

Het wordt een uur met heerlijke muziek die onder het genot van een drankje vanaf één van de vele terrassen op het Wilhelminaplein kan worden beluisterd.

De hoop is gevestigd op goed weer, want anders zal het concert helaas niet doorgaan.

Fusica presenteert nieuwe dirigent

Robert Jan HoffmanZondag 21 mei is het eerste concert gehouden onder leiding van dirigent Robert Jan Hoffman. In een goed gevulde druiventuin in Monster heeft men kunnen genieten van een gevarieerd programma. De aftrap is gegeven door onze Slagwerkgroep onder leiding van Michel Ponsioen. Na de Slagwerkgroep heeft het harmonieorkest van Naaldwijkse muziekvereniging Fusica
het stokje overgenomen onder leiding van Robert Jan Hoffman.

Afscheidsconcert Dirigent Arne Visser van muziekvereniging Fusica

DSC 0018Zaterdag 19 November 2016 geeft muziekvereniging Fusica het afscheidsconcert ter ere van haar dirigent Arne Visser.
Arne is sinds 2008 aan onze vereniging verbonden als dirigent waarbij zijn eerste stappen zijn gezet bij ons talentenorkest.
Fusica is druk in onderhandeling met een nieuwe dirigent, echter de onderhandelingen zijn nog niet afgerond. Zodra bekend is wie het stokje gaat over nemen dan maken we dit bekend.

De avond wordt gehouden in gebouw Hof van Heden.

Adres Dijkweg 20 te Naaldwijk.
Aanvang 20.00 uur
De zaal is open vanaf 19.45 uur.

De avond wordt verzorgd door de volgende afdelingen:

Talentenorkest olv Misha Sporck
Westlands dag orkest olv Ellen vd Berg
Harmonieorkest olv Arne Visser.

Jubilaris Naaldwijkse muziekvereniging Fusica gehuldigd

Aad van GaalenZondag 21 mei jongstleden was het feest bij de Naaldwijkse muziekvereniging Fusica. De heer van Gaalen is gehuldigd met de goudenspeld met drie zirkonia’s, deze onderscheiding is gegeven vanwege het feit dat de heer van Gaalen 70 jaar is verbonden aan de vereniging. Begonnen op Bugel bij muziekvereniging Adrianus op 11 jarige leeftijd, na de fusie trouw gebleven aan zijn club en inmiddels jarenlang onze Bas klarinettist. Wij hopen nog lang te mogen genieten van de mooie klanken van onze jubilaris en wensen hem nog vele jaren speelplezier.

Fusica met vakantie

Afbeeldingsresultaat voor leuke zomer achtergronden met muziekMomenteel is voor alle afdelingen de vakantieperiode ingegaan. Vanaf 15 augustus beginnen weer de eerste repetities.

U allemaal een prettige vakantie toegewenst.

Activiteiten


za 21-10-2017 15:00 - 17:00
[WDO] Vitis Welzijnconcert De Anjerhof