Openluchtconcert harmonieorkest Fusica

GroepsfotoVrijdag 29 juni aanstaande 19:00 uur geeft het harmonieorkest van muziekvereniging Fusica een openluchtconcert op het vernieuwde Wilhelminaplein in Naaldwijk.
Omringd door de vele gezellige terrassen, naast de waterpomp en de fontein wordt een spetterend optreden verzorgd waarvoor uiteraard iedereen van harte is uitgenodigd.
U kunt genieten van verstrooiende en verfrissende muziek met bekende en onbekende nummers.
Naast Rood, Lord of the Dance, Pirates of the Caribbean, Pavane in bleu, Sorry en Happy worden vele andere leuke nummers ten gehore gebracht.
Bij eventueel slecht weer komt het concert te vervallen.

Voorjaarsconcert - Harmonieorkest

GroepsfotoZaterdag 28 april aanstaande viert muziekvereniging Fusica de lente met een zeer gevarieerd maar ook zonnig voorjaarsconcert.
Het harmonieorkest brengt muziek ten gehore van Puccini, Holst, Hautvast, Van der Roost en Glenn Miller.
Tijdens het concert hoort u bekende klassieke melodieën zoals Nessun dorma en de Paganini-variaties, easy-listening werken zoals Pavane in blue en de nodige swing van Glenn Miller.
Dirigent is Robert-Jan Hoffman.
Het gratis concert begint om 20:00 uur en de zaal is open om 19:30 uur.
U bent van harte welkom.

Lokatie: Gebouw de Nieuwe Harmonie, Havenstraat 32

Optreden project orkest Everlasting Last

poster kleinOptreden van 8 April gemist? Geen nood op 22 April zal er een 2de optreden plaatsvinden van 15:00 tot 16:00 uur.

 

Dit initiatief wordt ondersteund door Westland Cultuurweb en facilitair door muziekvereniging Fusica. De doelgroep zijn de bewoners van woonzorglocaties en zijn van harte uitgenodigd om het concert bij te wonen.

Graag willen wij u verzoeken om toegangskaarten te reserveren via Cees van Veldhoven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en hierbij aan te geven met hoeveel bewoners/begeleiders u aanwezig wilt zijn. Dit concert is gratis toegankelijk. Reserveren is noodzakelijk in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan ook even contact op met Cees van Veldhoven.

 

 

Wie was James Last ook alweer? James Last stond bekend als arrangeur/componist voor grote orkesten, instrumentalisten en zangsterren. Vanaf 1969 ging het James Last-orkest op stap, met wereldtournees en kleinere Europese rondreizen, maar telkens met uitverkochte zalen. De show groeide door de jaren uit tot een grootschalig spektakel. Last heeft meer dan 200 gouden en 17 platina platen in ontvangst kunnen nemen voor een verkoop van 80 miljoen albums in 150 landen. In Nederland was zijn eerste televisieoptreden tijdens het Grand Gala du Disque in 1969 en zijn eerste live touroptreden in Stein op 22 januari 1971.

Tanken bij Peut

PeutZoals bekend kunt u voor de vereniging punten sparen bij Tankstation Peut aan de Kruisbroekweg 2.

Voor iedere tankbeurt levert dit 1 ct per liter op voor onze vereniging. 

Tussenstanden Naaldwijkse verenigingen

 

Gezocht Donateurs

fusica nieuwMuziekvereniging Fusica kan niet bestaan zonder donateurs die een bepaald bedrag kunnen missen voor onze vereniging. Wilt u ons ondersteunen?

Het opleiden van leerlingen en onderhoud van het gebouw de Harmonie kost geld. Met uw bijdrage kunnen we daarvoor zorgen dat we de vereniging gezond houden.

Donateur worden betekent dat u ieder jaar een vast bedrag van € 10,-  aan ons schenkt.                  

Wat krijgt u ervoor terug!

Als donateur wordt u op de hoogte gehouden wat er speelt binnen in de vereniging. Ook krijgt u een uitnodiging voor concerten welke wij houden!

Wilt u donateur worden? Dan danken wij u alvast hartelijk. Neem dan contact op met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:

Uw naam, adres, postcode & woonplaats, tel nr. en uw emailadres

dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Namens: Harmonie , Herriemenie, Westlands Dag Orkest en jeugdorkest bedankt!

Activiteiten


za 10-11-2018 00:00
Concert gehele vereniging

zo 06-01-2019 00:00
[HARMONIE] Nieuwjaarsconcert