Het talentenorkest nodigt u van harte uit voor

FUSICA HAS TALENT

 

Talentenorkest 250XOp deze avond laten de examenkandidaten als voorbereiding voor het A en B examen enkele stukken horen en daarnaast zal het talentenorkest voor u optreden.  U bent dan ook van harte welkom om kennis te maken met onze talenten!

Wanneer: maandagavond 6 juni 2016

Tijd: 18.45 uur – 19.30 uur               

Waar: In de Harmonie

Play-Inn talentenorkest Fusica

Misha SpockOp zondag 12 maart a.s. houdt het Talentenorkest van Fusica een Tulpenconcert in de Harmonie, Havenstraat 32 in Naaldwijk. Als onderdeel van dit concert wordt er in de ochtend een play-inn georganiseerd. Tijdens deze play- inn studeren we 2 stukjes in die we ’s middags op het Tulpenconcert zullen laten horen. De play-inn zal worden geleid door Misha Sporck. Op dit concert zullen we ook samenspelen met het jeugdorkest van de St. Jansfanfare uit Zoeterwoude. Ook dit orkest staat onder leiding van Misha Sporck.

Voor deze play-inn zoeken we nog enthousiaste jongeren die hieraan mee willen doen. Dus speel je een blaasinstrument of ben je slagwerker en wil je een keer in een orkest spelen of wil je een keer in een ander jeugdorkest spelen. Dit is je kans! Je mag ook mee doen met deze play-inn als je nog geen muziekdiploma hebt.

Samen spelen is leuker dan alleen, dus doe mee en leer andere kinderen kennen die, net als jij, het leuk vinden om met muziek bezig te zijn.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

10.45              je bent van harte welkom

11.00:             start play inn

12.00:             verzorgde lunch

12.30              gezamenlijke repetitie met jeugdorkest St. Jans fanfare

13.15              inspelen jeugdorkest St. Jans fanfare

13.45              zaal open

14.00              start concert

15.30              einde concert

Ben je enthousiast, geef je je dan op voor maandag 27 februari op het onderstaande mail adres. Vermeld bij je aanmelding je naam, leeftijd, instrument en eventuele muziekdiploma en je mail-adres. Je krijgt dan de muziek per mail toegestuurd. Ter bestrijding van de onkosten zal tijdens het concert bosjes tulpen worden verloot.

Esther Schwagermann
Talentcoach Fusica

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Optreden Talentenorkest bij St. Jans Fanfare - 13 Maart

Optreden talentenAs. zondag 13 maart geeft de jeugd van St. Jans Fanfare uit Zoeterwoude haar voorjaarsconcert. Dit zal in samenwerking zijn met het Talentenorkest van Fusica zijn. Iedereen is van harte welkom om dit gratis voorjaarsconcert bij de wonen. De zaal van het Muziekcentrum aan de Schenkelweg is open vanaf 13.30 uur en het concert begint om 14.00 uur.

 Klik hier voor de poster.

Activiteiten


za 10-11-2018 00:00
Concert gehele vereniging

zo 06-01-2019 00:00
[HARMONIE] Nieuwjaarsconcert