Optreden WDO in de Rozenhof - 11 November 2017

18157762 442805306071846 6007679273216107712 nOp zaterdagmiddag 11 November zal het Westlands Dag Orkest (WDO), onderdeel van muziekvereniging Fusica, een optreden verzorgen in Woonzorgcentrum De Rozenhof te Naaldwijk.
Dit optreden staat in het teken van de zgn. 'Welzijn met Muziek' concerten georganiseerd door Vitis Welzijn'. Kom gezellig luisteren en laat u eens muzikaal verrassen. Aan het programma kan het niet liggen. Het WDO staat bekend om haar variëteit in de keuze van de te spelen muziekstukken, van musical, klassiek en Latin tot jazz. Koffie en thee staan klaar en het concert is gratis.

Het WDO is inmiddels geen onbekende meer in de regio. Het orkest bestaat inmiddels 7 jaar. Zo'n 30-tal muzikanten vermaken zich iedere vrijdagmiddag uitstekend op muzikaal en sociaal vlak in het eigen gebouw De Nieuwe Harmonie aan de Havenstraat 32. Het orkest staat onder de bezielende en enthousiaste leiding van dirigent Ellen van den Berg. Wij kunnen nog steeds muzikanten gebruiken met name in de hout (klarinet) sectie.

Optreden WDO, 't Anker De Lier - Vitis Welzijn 9 Juni

AnkerOp vrijdagmiddag 9 Juni zal het Westlands Dag Orkest (WDO), onderdeel van muziekvereniging Fusica, een optreden verzorgen in Wijkcentrum Vitis Welzijn ’t Anker te De Lier. Dit optreden staat in het teken van de zgn. "Welzijn met Muziek" concerten georganiseerd door Vitis Welzijn. Kom gezellig luisteren en laat u eens muzikaal verrassen. Aan het programma kan het niet liggen. Het WDO staat bekend om haar variëteit in de keuze van de te spelen muziekstukken, van musical, klassiek, latin tot aan jazz. De koffie/thee staat klaar en het concert is gratis.

Aanvang concert: 14.00 uur.
Adres: Baron van Gentplein 31, 2678GC De Lier
Telefoonnummer 0174 - 513022

Het WDO is inmiddels geen onbekende meer in de regio. Het orkest bestaat inmiddels 6 jaar. Zo'n 30-tal muzikanten vermaken zich iedere vrijdagmiddag uitstekend op muzikaal en sociaal vlak in het eigen gebouw De Nieuwe Harmonie aan de Havenstraat 32. Het orkest staat onder de bezielende en enthousiaste leiding van dirigent Ellen van den Berg. Wij kunnen nog steeds muzikanten gebruiken met name in de hout (klarinet) sectie.

Optreden WDO - Het Westerhonk 5 Mei 2017

Omslag FB WDOHet Westlands Dag Orkest (WDO) zal as. Vrijdagmiddag, 5 Mei een optreden verzorgen op de lokatie Het Westerhonk van zorggroep ‘s Heeren Loo. Het WDO brengt een gevarieerd programma die middag van latin, jazz, klassiek tot musicals. Kortom er is voor elk wat wils. Het orkest staat onder leiding van dirigent Ellen van den Berg.

Aanvang concert: 14.00 uur.

Adres: Binnenhof 1, 2681 JH Monster

WDO - Schoolconcert basisschool Bernadette - 19 Mei a.s.

1-20120622 133641Op vrijdagmiddag, 19 Mei zal het Westlands Dag Orkest van muziekvereniging Fusica een optreden verzorgen i.s.m. de RK. Basisschool Bernadette uit Naaldwijk.

De leerlingen zullen op educatieve wijze 'spelenderwijs' wegwijs gemaakt worden in de wereld van een harmonieorkest. Hoe klinkt bijvoorbeeld een klarinet ten opzichte van een saxofoon, een bas-tuba t.o.v. een trompet etc. En misschien mogen ze zelf het stokje overnemen van de dirigent. Het belooft weer een mooie middag te worden. 

Aanvang: 13:30 uur

Adres: Havenstraat 32 Naaldwijk,Gebouw De Nieuw Harmonie

Optreden WDO - Spirit Garden Maasdijk - 28 April 2017

The spirit kleinVrijdagmiddag, 28 April, zal het Westlands Dag Orkest (WDO) onderdeel van muziekvereniging Fusica een optreden verzorgen in de zgn. Spirit Garden te Maasdijk. Het orkest brengt die middag de meest uiteenlopende muziek ten gehore. Van latin, jazz, klassiek tot musicals. Kortom er is voor elk wat wils. Het orkest staat onder leiding van dirigent Ellen van den Berg.

Laat u eens muzikaal verrassen en kom vrijdagmiddag eens gezellig luisteren. Het concert is gratis. Bij mooi weer buiten. Bij fris weer in de kas.

Wilt u tevens genieten van de prachtige flora en fauna van dit fraaie tuincomplex, maak dan gelijktijdig een afspraak met de eigenaars voor een mooie rondleiding, zie Website of ga naar Facebook 

Aanvang concert: 14.00 uur.

Adres: Tuindersweg 13, 2676 BD Maasdijk

Activiteiten